Ymmärrämme ammattilaisten tarpeet sekä innovaatioiden merkityksen

Aloitettuamme toimintamme, olemme keskittyneet tarjoamaan ja toimittamaan asiakkaillemme luotettavia, testattuja sekä viimeisempien standardien mukaisia putoamisenestoratkaisuja. Tarkoituksemme on viedä alaamme eteenpäin ja kehittää tärkeää työturvallisuutta haastavimmissakin olosuhteissa työskenneltäessä korkeissa paikoissa sijaitsevissa kohteissa: sillat, teollisuushallit, katot jne. Me arvostammekin palautetta asiakkailtamme tuotteisiin liittyen. ”Mikään ei muutu, jos emme tiedä, mitä tarvitsee kehittää”

Yrityksemme johtavana ajatuksena on luotettavuus, varmuus ja joustavuus. Yhteistyökumppanimme jakavat samat arvot kuin me. Pystymme toteuttamaan projektien tavaratoimitukset sovittuina ajankohtina sekä halutuilla ratkaisuilla. Tämän mahdollistaa edustamiemme tuotteiden valmistajan joustavuus ja halukkuus tehdä myös tuotteita erikoistarpeisiin mittatilauksena. Siksi voimme todeta tuotteistamme: TODISTETTUA TURVALLISUUTTA.

image
Asiantuntemus

Luotettavuus, varmuus ja testattua turvallisuutta

Yrityksemme asiantuntemus perustuu ajan tasalla olevaan tuotekoulutukseen. Henkilökuntamme sekä yhteistyökumppanimme käyvät tuoteperehdytyksen asennukseen ja tuotteiden käyttöön. Todistuksena tästä valmistaja myöntää oman sertifikaatin koulutuksen läpäisseelle.

YRITYKSEMME

Pysymme ajan tasalla uusimpien putoamisenestotuotteiden ja -järjestelmien kanssa

Päivitämme jatkuvasti ohjeistuksia, säädöksiä sekä määräyksiä alaamme liittyen. Näin pystymme osoittamaan tuotteidemme olevan viimeisempien standardien mukaisia sekä testattuja. Putoamisensuojaustuotteitamme testaavat jatkuvasti valmistaja, DEKRA ja DIBt.

Kattoturvatuotteiden
asennus

Meillä on luotettavia asennusyrityksiä yhteistyökumppaneinamme. Voimme pyynnöstänne välittää yhteydenottopyyntönne heille. Tällöin pystytte kartoittamaan kokonaisvaltaisesti kohteenne tarpeet.

Putoamis-enestojärjestelmien
myynti

Tutustu valikoimaamme ja pyydä tarjous

Putoamis-enestojärjestelmän
tarkastukset

Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen.

SUOSITUKSET

Mitä asiakkaamme kertovat meistä

Lue, mitä RFP-Yhtiöt Oy:n asiakkaat kertovat yhteistyöstämme.